Tapasrestaurant El Pueblo heropend aan Dorpsstraat

Het bekendste tapasrestaurant van Zoetermeer El Pueblo is zaterdagavond heropend. Het restaurant zat tot twee weken geleden aan de Leidsewallen en is nu te vinden aan de Dorpsstraat 40.

Het nieuwe onderkomen werd in twee weken fors verbouwd. Zo is de schuur aan de achterzijde voorzien van een nieuw dak en bij het pand getrokken als eetruimte. In de voormalige binnentuin wordt nu gekookt en gebakken.

Restauranthouder¬†Steven Talens¬†“het was een een flinke klus maar we zijn enorm trots op het resultaat”. Het restaurant wordt op termijn nog uitgebreid met een terras op de zonkant en een feestzaal op de eerste verdieping. Eerder zat in het pand aan de Dorpsstraat o.a. een drukkerij met TNT afhaalpunt en postbussen. Wat er in het achtergelaten pand aan de Leidsewallen komt is nog niet bekend

Delen