De grootste hits op de planeet

De 20 grootste hits op de wereld van deze week. De World Chart Show geeft elke week een actueel overzicht van de meest gedraaide platen op hitradio stations overal  ter wereld.  ZFM scant speciaal voor jou de planeet op zoek naar de dikste hits! elke week, de nummers die het hardst worden meegezongen in o.a. Canada, Duitsland, Amerika,Scandinavie, Rusland, Engeland, Australie, Spanje, Japan en natuurlijk Nederland!

De Nederlandse versie van de Countdown is exclusief te horen en te zien op ZFM. Zaterdag tussen 11.00 en 13.00 uur presenteert Jack de hitlijst vanuit de visual radio studio in Zoetermeer. De Amerikaanse versie met Mike, rechtstreeks vanuit Hollywood is zaterdagavond te beluisteren tussen 22.00 uur en middernacht.

ZFM IS NU OOK WORLDWIDE TE BELUISTEREN VIA DE WORLD CHART APP!

De World Chart Show heeft in de App stores ook een gratis app voor iPhone/iPad en android telefoons. Hierin, naast de complete hitlijst ook veel informatie over de artiesten en de muziek die we draaien, veel exclusieve primeurs van wereldsterren, de nummer 1 hits van over heel de wereld en een simple manier om ons te bereiken, Shout Out!

Vindt ons leuk op facebook, check instragram of volg ons op twitter

De World Chart Show is een format van Tom Round voor Radio Express in Hollywood USA, the capital of entertainment.

Delen