Een wereldwijd podium voor lokaal muzikaal talent

Het toonaangevende, onafhankelijke nieuwe muziekprogramma Passport Approved is nu ook te horen op ZFM. In dit programma krijgen lokale artiesten de kans om zich te presenteren op zes continenten! Al 12 jaar is de bekende A&R manager Sat Bisla op zoek naar lokaal talent dat hij vervolgens wereldwijd onder de aandacht brengt via honderden radiostations. Dit programma is naast een kans voor lokaal talent natuurlijk ook een must voor de ware muziek ontdekker.


klik op de afbeelding voor de Passport Approved website

Precies dat extra Zetje
Passport Approved gaf o.a. Adele, KONGOS, Lorde, LMFAO, Gotye, Bastille, Frank Turner, The Temper Trap, Florence + The Machine, Arctic Monkeys, Gavin James, Lily Allen, White Lies, The Naked & Famous, Milky Chance, Caro Emerald, The Ting Tings, Tove Lo, The Griswolds, Sheppard en honderden andere aan het begin van hun carriere een immens podium.

Wil jij ook kans maken op wereldwijde airplay?
Stuur dan een e-mail stream en/of download links naar Josh Woodard  josh@passportapproved.com. Let op stuur geen mails met mp3 attachments.

“Only send your best one or two songs through a streaming link, preferably SoundCloud. The last thing I want is MP3s, because people never pay attention to the size of those files. If you don’t have the capacity to be respectful in how you send music, it doesn’t get listened to. It’s not about quantity. It’s about your best songs and making sure it’s where you see yourself going as an artist. If we love what we hear, we’ll reach out and have a follow up conversation.” (Sat Bisla @musicconnection.com)

Check ook eens A&R Worldwide

Lees hier meer over onze radiohost en A&R Manager Sat Bisla

Delen