Jouw muziek op de radio

Passport Approved presenteert nieuwe muziek van nieuwe artiesten. De bekende A&R manager Sat Bisla is altijd op zoek naar lokaal talent dat hij vervolgens wereldwijd onder de aandacht brengt via radiostations op alle continenten. Dit programma is een kans voor lokaal talent en een must voor first adapters.

Precies dat extra Zetje
Passport Approved gaf o.a. Adele, Lorde, LMFAO, Gotye, Bastille, Florence + The Machine, Arctic Monkeys,  Lily Allen,  Caro Emerald, Tove Lo en honderden andere aan het begin van hun carriere een immens podium.

Wil jij ook kans maken op wereldwijde airplay?
Stuur dan een e-mail stream en/of download links naar Josh Woodard  Let op stuur geen mails met mp3 attachments.

“Only send your best one or two songs through a streaming link, preferably SoundCloud. The last thing I want is MP3s, because people never pay attention to the size of those files. If you don’t have the capacity to be respectful in how you send music, it doesn’t get listened to. It’s not about quantity. It’s about your best songs and making sure it’s where you see yourself going as an artist. If we love what we hear, we’ll reach out and have a follow up conversation.” (Sat Bisla @musicconnection.com)

Check ook eens A&R Worldwide

Lees hier meer over radiopresentator en A&R Manager Sat Bisla