Aanhouding dubbele liquidatie

De politie heeft een 26 jarige Amsterdammer aangehouden die verdacht wordt in de liquidatie op vader en zoon Van Doorn.

Bekijk hier de beelden

Op een bewakingscamera aan de Edisonstraat is vastgelegd hoe vader (49) en zoon (23) Van Doorn op 25 april zijn doodgeschoten. De politie heeft de beelden dinsdag online gezet en getoond in diverse opsporingsprogramma’s. Hierin was ook te zien hoe de mannen zittend in hun auto werden geliquideerd. De familie van de slachtoffers reageerde geschokt na het zien van deze gruwelijke beelden. De politie heeft daarom de media gevraagd om de online beelden op dit punt aan te passen.

HELP MEE MET HET OPLOSSEN VAN DEZE ZAAK

Het motief voor de dubbele moord is nog niet duidelijk. De politie houdt er rekening mee dat de twee daders die de moord hebben uitgevoerd, hiervoor zijn ingehuurd door iemand die blijkbaar een conflict met één of beide slachtoffers had.

Weet u meer over de daders of heeft u andere informatie?

Bel de opsporingstiplijn van de politie: 0800-6070
Bel Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000
Bel het Team Criminele Inlichtingen: 06-57876279

Delen