ZFM NWS

Luister hier het laatste nieuws!


Naast het gesproken nieuws door Brenda, Luc, Lennert, Mark en Jack publiceren we via facebook.  Heb je een tip voor de redactie?!

GEHANDICAPTEN IN HET ZONNETJE GEZET TIJDENS TRUCK TOUR [VIDEO]

De Kraaienrit Trucktour voor verstandelijk gehandicapten reed zaterdag weer door de regio. De chauffeurs en hun verstandelijk en lichamelijke gehandicapte bijrijders reden al toeterend via Rokkeveen en Meerzicht richting Nootdorp.

De tocht bestond uit 100 trucks met een client van Stichting Ipse de Brugge.

GEHANDICAPTEN IN HET ZONNETJE GEZET TIJDENS TRUCK TOUR [VIDEO]De Kraaienrit Trucktour voor verstandelijk gehandicapten reed zaterdag weer door de regio. De chauffeurs en hun verstandelijk en lichamelijke gehandicapte bijrijders reden al toeterend via Rokkeveen en Meerzicht richting Nootdorp. De tocht bestond uit 100 trucks met een client van Stichting Ipse de Brugge.

Geplaatst door ZFM Zoetermeer op zaterdag 16 juni 2018

WONINGOVERVAL AAN DE HEIJERMANSHOVE

Drie mannen hebben rond 16.00 uur een woning aan de Heijermanshove overvallen. Volgens de politie gaat het om drie licht getinte daders. Twee van de drie droegen een grijs vest met capuchon. De bewoonster raakte niet gewond. Wat er buit is gemaakt is niet bekend.

Facebook photo

GESLAAGD? DEEL JOUW FOTO MET ZOETERMEER

Het was vandaag voor veel middelbare scholieren erop of eronder. Geslaagd of niet? Laat het ons weten en plaats een leuke foto onder dit bericht. Gefeliciteerd namens je vrienden van de radio! ZFM 96.2

Facebook photo

VROUW MET 6 POEDELS MOET HUIS UIT

Een 80-jarige vrouw uit Noordhove met 6 poedels moet haar huis uit op basis van geklaag van buren.

AD fotograaf Ron Jenner op zijn Facebook:
“Ze staat op straat en kan nergens een woning vinden. De honden blafte maar heel even toen ik er was voor het maken van een foto”. Opvallend is dat de bejaarde mevrouw, nu de derde bewoner zal zijn die op grond van klachten van de buurvrouw, deze woning moet verlaten.”

Facebook photo

FILIAAL HANS STRUIJK FIETSEN SLUIT DE DEUREN

Het filiaal van Hans Struijk fietsen aan de Amsterdamstraat in Zoetermeer sluit per 1 juli de deuren.

De retailketen zou al langere tijd kampen met financiële problemen die uiteindelijk tot de sluiting van filialen in Zoetermeer en Amsterdam leiden. Deze twee winkels hebben nog te koop gestaan, maar er werden geen gegadigden gevonden.

Facebook photo